-->

Testimonials

η γνώμη σας μετράει

Είμαστε περήφανοι για το πώς περιγράφουν οι πελάτες μας την εμπειρία τους.

Από τη γενική διεύθυνση της εταιρείας
Από τη γενική διεύθυνση της εταιρείας
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Όταν έχεις ένα συνεργάτη που δείχνει απόλυτη κατανόηση στις ανάγκες σου και πραγματικό σεβασμό στο χρόνο σου, σου λύνονται τα χέρια. Οι άνθρωποι της nrg κατανόησαν πλήρως τις απαιτήσεις μας σε σχέση με τη λειτουργία του εργοστασίου και μας πρότειναν από την πρώτη στιγμή λύσεις στην παροχή ρεύματος που μας οδήγησαν σε μεγάλη μείωση του κόστους. Η nrg μπορεί να αποτελέσει πραγματικό συνεργάτη για μια επιχείρηση, και τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Παναγιώτης Καλλιμάνης
Παναγιώτης Καλλιμάνης
Ιδιοκτήτης

Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας με την nrg, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Η πραγματική εξοικονόμηση στο κόστος του ρεύματος που έχουμε καταφέρει, είναι ακριβώς αυτή που μας είχαν περιγράψει από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με την nrg βρήκαμε ένα συνεργάτη που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και το σημαντικότερο, πραγματοποιεί απόλυτα αυτά που υπόσχεται!

Καρράς Δημήτριος
Καρράς Δημήτριος
Πρόεδρος ΔΣ ALUMINCO Α.Ε.

Η αμεσότητα ανταπόκρισης σε κάθε μας αίτημα, σε συνδυασμό με την επαγγελματική καθοδήγηση που είχαμε, μας επιβεβαιώνει ότι η nrg υπήρξε για εμάς η σωστή επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιαδήποτε εταιρεία ή ακόμα και ιδιώτη που αναζητά τη σωστή καθοδήγηση σε θέματα ενέργειας.

Κλαμπά Αθανασία
Κλαμπά Αθανασία
Οικιακός πελάτης

Η αμεσότητα είναι που με κέρδισε! Κατάλαβα τι θα πληρώνω και γιατί, πόσα κερδίζω το μήνα, και όταν είχα κάποιες απορίες, πάλι άμεσα και αποτελεσματικά μου τις έλυσαν. Με ένα τηλεφώνημα!

Παύλος Τσουλούφρης
Παύλος Τσουλούφρης
Πρόεδρος ΑΝΑΤΡΟΝ Α.Ε. Master Franchisee Domino's Pizza Ελλάδος

Η nrg είναι ένας από τους πολυτιμότερους συνεργάτες μας. Η ομάδα των ανθρώπων της είναι δίπλα στη Domino's Pizza Greece και στις ανάγκες μας, δείχνοντας υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και υπευθυνότητας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, επιβεβαιώνουν καθημερινά την απόφασή μας να συνεργαστούμε, όντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια και την αξιοπιστία της. 

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Οικιακός πελάτης

Κερδίζω σταθερά κάθε μήνα αυτά που μου είχαν εγγυηθεί από την πρώτη μέρα. Είναι μια σημαντική διαφορά στα πάγια έξοδα, που μπορώ να αξιοποιήσω σε άλλα πράγματα.

Σελίδες

Απλή διαδικασία αλλαγής παρόχου ενέργειας σε 3 βήματα

Βήμα 1
Βήμα 1

Μας καλείτε στο
18101, έχοντας μπροστά σας τον τελευταίο σας λογαριασμό ή συμπληρώνετε την online αίτηση εδώ.

Βήμα 2
Βήμα 2

Συμπληρώνουμε μαζί τηλεφωνικά την αίτηση προμήθειας ενέργειας και μας στέλνετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω fax.

Βήμα 3
Βήμα 3

Καθορίζουμε ημέρα συνάντησης για την υπογραφή της αίτησης και στη συνέχεια, ενημερώνεστε με sms για την εκπροσώπηση της παροχής σας από την nrg.

Δίπλα σας με μηδενικό χρόνο αναμονής

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρισκόμαστε δίπλα σας, με μηδενικό χρόνο αναμονής.

Read More
Αρχές Επικοινωνίας
Αρχές Επικοινωνίας

Στόχος μας, να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Read More
Αρχές Εξυπηρέτησης
Αρχές Εξυπηρέτησης

Είμαστε περήφανοι για το πώς περιγράφουν οι πελάτες μας την εμπειρία τους.

 
Read More
ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΡΟΧΟ;