-->

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ποιοι είμαστε

Με το κύρος και την αξιοπιστία της MOTOR OIL, προσφέρουμε οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

 

 

Με τη δύναμη και την αξιοπιστία της MOTOR OIL, προσφέρουμε οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

Όραμα και Στόχος 

nrg όραμαΤο όραμά μας είναι ελληνικό και εξωστρεφές. Βλέπουμε την nrg να εξελίσσεται σε μία από τις κορυφαίες  εταιρίες ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένοι με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, η συναίσθηση του ρόλου μας σε έναν τομέα δομικό για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας, μας ωθεί να προσθέτουμε αξία σε κάθε μας δραστηριότητα.

 

Η ιστορία μας

Chandris group

Η  nrg εισέρχεται στην αγορά της ενέργειας το 2012. Σήμερα, βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και με το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιό της στους οικιακούς πελάτες, η εταιρεία παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας εισέλθει πλέον στην οικογένεια της MOTOR OIL, διαμορφώνεται ένα νέο τοπίο στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργούνται νέα δεδομένα καθόσον πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Έλληνα καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας.

 

Οι άνθρωποί  μας

phone

Επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική μας. Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση. Χρειαζόμαστε την ενέργεια όλων για να σχεδιάζουμε κορυφαία προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, να προσφέρουμε τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς, να μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να είμαστε πάντα δίπλα του, προσφέροντάς του οικονομία και αξιοπιστία. Και το έχουμε καταφέρει χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια, δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

 

Πρώτη μας προτεραιότητα η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας

Ενέργεια με τη σιγουριά της MOTOR OIL