Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ποιοι είμαστε

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, προσφέρουμε οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

 

 

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, προσφέρουμε οικονομικά προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης

Όραμα και Στόχος 

nrg όραμαΤο όραμά μας είναι ελληνικό και εξωστρεφές. Βλέπουμε την nrg να εξελίσσεται σε μία από τις κορυφαίες  εταιρίες ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά από την εποχή μας, συντονισμένοι με τις διεθνείς εξελίξεις, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα εμπειρία στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, η συναίσθηση του ρόλου μας σε έναν τομέα δομικό για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας, μας ωθεί να προσθέτουμε αξία σε κάθε μας δραστηριότητα.

 

Η ιστορία μας

Chandris group

Η  nrg εισέρχεται στην αγορά της ενέργειας το 2012. Σήμερα, βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και με το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιό της στους οικιακούς πελάτες, η εταιρεία παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, η nrg έχει λάβει άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, με στόχο να διευρύνει  το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

 

Οι άνθρωποί  μας

phone

Επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική μας. Έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταυτόχρονα υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση. Χρειαζόμαστε την ενέργεια όλων για να σχεδιάζουμε κορυφαία προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, να προσφέρουμε τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς, να μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να είμαστε πάντα δίπλα του, προσφέροντάς του οικονομία και αξιοπιστία. Και το έχουμε καταφέρει χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ρεύματος στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

 

Πρώτη μας προτεραιότητα η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή

macoil   

 Macoil International S.A.

Συνεχίζοντας την πολυετή επιτυχημένη πορεία του, ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή δραστηριοποιείται στην αγορά του Physical Bunkering με την Macoil International. Η Macoil International, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά του Physical Bunkering, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο, αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους διεθνείς οίκους Βunkering στην αγορά της Μεσογείου, με κύριες δραστηριότητες:

  • Την αγορά φορτίων καυσίμου πετρελαίου πλοίων.
  • Τις φυσικές προμήθειες πετρελαίου, για πλοία που ανήκουν και διοικούνται από διεθνείς εταιρίες, στην περιοχή του Γιβραλτάρ, της Μάλτας και της Αιγύπτου.
 
nrg

nrg Maritime INC

H nrg Maritime, έχει ως κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση πλοίων διεθνώς. Με διαρκή αναβάθμιση και επέκταση του στόλου της, αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου.

 
nrg

nrg Trading LTD

Η nrg Trading δραστηριοποιείται στην αγορά του commodity trading, με δυναμική παρουσία διεθνώς και ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών.

Όλα γύρω από την nrg

Όλα γύρω από την nrg
Δείτε το εταιρικό προφίλ και μάθετε ακόμα περισσότερα για την εταιρεία ξεφυλλίζοντας το flipbook.