Ένα νέο app, έχει έρθει για να ταράξει τα νερά, αλλά και τους λουόμενους!

Αν έχετε βαρεθεί να φορτώνεστε καρεκλάκια και τέντες, ή έχετε κουραστεί να κάνετε αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβετε ομπρέλα και ξαπλώστρες, η εν λόγω εφαρμογή, θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλιτώσει από το άγχος του να βρείτε χώρο στην παραλία.

Πλέον μπορείτε να κάνετε online κράτηση, επιλέγοντας το μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε, χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα φτάσετε εγκαίρως και για το αν θα υπάρχει λίγη σκιά και για εσάς.
Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να «κλείσετε» ομπρέλα, ξαπλώστρα, όπως και χώρο αποθήκευσης και φύλαξης για τα πράγματά σας, κάτι που σας αφήνει να προγραμματίσετε το χρόνο σας, χωρίς να λογαριάζετε περιττές αναμονές για μια θέση κάτω από τον ήλιο!

Το app, αδιαμφησβήτητα διευκολύνει τόσο τους τουρίστες, όσο και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, καθώς τους επιτρέπει να διαχειριστούν τις κρατήσεις και τις παραγγελίες τους. Και σε μια χώρα που ο τουρισμός είναι μεγάλο κομμάτι της, είναι σημαντική η συνδρομή της τεχνολογίας, που με έναν πολύ απλό τρόπο, βοηθά στην ανάπτυξή του. 

πηγή: gazzetta.gr