Πρωταγωνίστρια της Ελληνικής Οικονομίας αναδείχτηκε η nrg, στο πλαίσιο των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019, που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Συγκεκριμένα, η nrg βραβεύτηκε ως «Greek Business Champion 2019», βραβείο που απονέμεται σε επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ, οι οποίες -όπως προκύπτει από τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το 2017- κατόρθωσαν τη συγκεκριμένη χρονιά να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων τους πάνω από 20%.

Ο Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε: «Η βράβευση της nrg από την DIRECTION BUSINESS NETWORK στην κατηγορία Greek Business Champions, μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους και γεμάτους αισιοδοξία για το μέλλον. Βασικός στόχος της nrg από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι να καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή με τα πλέον ανταγωνιστικά προγράμματα, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη συμβολή των ανθρώπων μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και όραμα». Και συνέχισε: «Η πρόσφατη ένταξη μας στον Όμιλο της Motor Oil αναμφισβήτητα έχει εντείνει τον ρυθμό ανάπτυξης της εταιρείας μας, και μας επιτρέπει να στοχεύουμε σε μία από τις ηγετικές θέσεις στην αγορά. Είμαστε πλέον μέρος ενός μεγάλου ενεργειακού Ομίλου, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των πολλαπλών συνεργιών και δράσεων με τις εταιρείες που ανήκουν σε αυτόν, να καλύπτουμε πιο αποτελεσματικά το σύνολο των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή».