Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου η πλατεία Συντάγματος υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, που προσήλθε στην καρδιά της Αθήνας και παρακολούθησε μια από τις σπουδαιότερες γιορτές του αθλητισμού! Από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι, η πλατεία γέμισε χρώματα, μουσική και φυσικά, χαρούμενα χαμόγελα αθλητών & φιλάθλων!

Το «1st Hope Streetball 2017» της ΟΣΕΚΑ που διοργανώθηκε με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία και την υποστήριξη της nrg, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, προβάλλοντας τη σημασία της αφοσίωσης, της θέλησης και της έμπνευσης.

Με τη συμμετοχή τους σε αγώνες μπάσκετ 3x3, οι 8 ομάδες της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο πέτυχαν το καλάθι της αγωνιστικής στάσης για τη ζωή!  Στο υπαίθριο γήπεδο παρευρέθηκαν και αθλητές των Παραολυμπιακών αθλημάτων Αντισφαίρισης με αμαξίδιο, Βόλεϊ καθιστών, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Μπότσια και Ξιφασκίας με αμαξίδιο, οι οποίοι έκαναν επίδειξη των αγωνισμάτων τους, και όλοι μαζί «διέδωσαν» το μήνυμα και το παράδειγμα της δύναμης! 

Παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες και τη live εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Sfera 102,2, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν διαδραστικά παιχνίδια και happenings!

Η διοργάνωση της ΟΣΕΚΑ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, της Παραολυμπιακής Επιτροπής και τη στήριξη της nrg, που «φόρτισε» με θετική ενέργεια και κέφι την καρδιά της Αθήνας!