2 & 3 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας!

Με 1 μπάλα μπάσκετ, 8 ομάδες, 32 παίκτες και πολλή μουσική, θα βρεθούμε στην καρδιά της Αθήνας, για να υποδεχτούμε, με κέφι και υπέροχη διάθεση, το «1st Hope Streetball», μια από τις σπουδαιότερες γιορτές του Αθλητισμού!

Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου, η Πλατεία Συντάγματος θα φορέσει τα αθλητικά της, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρώπων με Αναπηρία, και μέσα στον ρυθμό του Sfera 102,2, θα φιλοξενήσει το «1st Hope Streetball» που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ, με τη συμμετοχή και συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων και της Παραολυμπιακής Επιτροπής.

osek-syntagma-nrg

Σε ένα υπαίθριο γήπεδο, 8 ομάδες της Ομοσπονδίας Σωματείων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, θα συμμετέχουν σε αγώνες μπάσκετ 3x3 και θα πετύχουν το καλάθι της αγωνιστικής στάσης για τη ζωή! Με πολλή μουσική, χορό και happenings, για μικρούς και μεγάλους, θα βρεθούμε όλοι εκεί για να στηρίξουμε την αληθινή τάση και δύναμη για καλύτερη ζωή!

Μαζί και με αθλητές των Παραολυμπιακών αθλημάτων Αντισφαίρισης με αμαξίδιο, Βόλεϊ καθιστών, Επιτραπέζια Αντισφαίριση του Μπότσια και Ξιφασκίας με αμαξίδιο, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και πολλή μουσική, χορό, διαδραστικά παιχνίδια και happenings, για μικρούς και μεγάλους.

Στις 2& 3 Δεκεμβρίου  θα βρεθούμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας για να στηρίξουμε την αληθινή τάση και δύναμη για καλύτερη ζωή!

Η ΟΣΕΚΑ εκπροσωπεί την Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, στην κοινωνία του μπάσκετ, από το 1995 και σήμερα υποστηρίζει συνολικά 12 ομάδες, με 220 παίκτες, σε όλη την Ελλάδα και φυσικά την Εθνική Ομάδα. Με την ακούραστη προσπάθειά της, διοργανώνεται κάθε χρόνο το Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, παράλληλα, φυσικά, με τις συμμετοχές της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Στην nrg στηρίζουμε έμπρακτα τη φετινή διοργάνωση του «1st Hope Streetball», με στόχο να φωτίσουμε τον δρόμο της δύναμης και της έμπνευσης.

Στις 2 & 3 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους στην πλατεία Συντάγματος να γιορτάσουμε μαζί, τη δύναμη και την ελπίδα που προσφέρει ο αθλητισμός!

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρα 10:30 – 16:30

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 – 14:00

#nrg #nrginthecity #nrgpower #nrglove #oseka #sfera102.2 #dimosathinaiwn #paraolympiakiepitropi

oseka.gr CityofAthensOfficial sferaradio paralympicGRE