Ίσως να μην είσαι νυχτερινός τύπος, αλλά κάποια πράγματα σίγουρα προτιμάς να τα κάνεις τη νύχτα, ειδικά όταν έχεις πάροχο ρεύματος την nrg!

Από την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα, το οποίο θα διαρκέσει έως 30 Απριλίου. Για το ωράριο, ανάλογα  με την περιοχή και τον τύπο του μετρητή, κάνε click εδώ.  

Βέβαια, αυτό είναι μόνο ένα από τα καλά νέα της καθημερινότητάς σου. Όταν έχεις πάροχο ρεύματος nrg, έχεις έναν ακόμα πολύ καλό λόγο!

Με την προσφορά της nrg 5x5x5, έχεις 5 ώρες δωρεάν ρεύμα, κάθε μέρα για 5 μήνες! Και αυτό το δωρεάν ρεύμα στην nrg το αφαιρούμε από την ημερήσια κατανάλωση που είναι και η πιο ακριβή! Έτσι, μαζί με τη μειωμένη τιμή στο νυχτερινό ρεύμα…  μπορείς να απολαύσεις ελεύθερα το αίσθημα της πραγματικής οικονομίας!

Γιατί, εμείς στην nrg καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σου στο ηλεκτρικό ρεύμα και φροντίζουμε να σου παρέχουμε αυτό που χρειάζεσαι μέρα-νύχτα. Με οικονομικά προγράμματα, αλλά και πρόγραμμα επιβράβευσης συνέπειας. Για να ζεις τη ζωή σου καλύτερα, χωρίς άγχος.

Κάλεσε σήμερα κιόλας στο 18101!

Με εναλλακτικό πάροχο την nrg, απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο τη μειωμένη χρέωση στο νυχτερινό ρεύμα του σπιτιού σου!