Με εξαιρετική επιτυχία διεξάχθηκε ο αγώνας δρόμου Lighting Up Athens powered by nrg το βράδυ της Κυριακής 28 Μαΐου 2017

Περισσότεροι από 4.000 χαρούμενοι δρομείς κάθε ηλικίας, φώτισαν το κέντρο της Αθήνας με την ενέργειά τους και την λάμψη των φακών κεφαλής. Το φετινό Lighting Up Athens powered by nrg ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο σπάζοντας το περσινό ρεκόρ συμμετοχής. Ο κορυφαίος νυχτερινός αγώνας αψήφησε την κακοκαιρία και απέδειξε για ακόμα μια χρονιά ότι έχει κατοχυρώσει μια θέση στην καρδιά των Αθηναίων δρομέων. Από νωρίς το απόγευμα το Καλλιμάρμαρο άρχισε να «ντύνεται» στους γαλάζιους χρώματισμούς του Lighting Up Athens powered by nrg από τα t-shirt των δρομέων και όσο περνούσε η ώρα, ο χώρος γέμιζε με ενέργεια και η διάθεση ανέβαινε συνεχώς!

Με τη Live εκπομπή του Athens Dee Jay 95.2 και τη μουσική του Γιάννη Τουμπάνου ο ρυθμός στο Καλλιμάρμαρο ξεκίνησε ήδη από τις 19:00 το απόγευμα! Καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η λάμψη των φακών γινόταν όλο και πιο έντονη και λίγο πριν την εκκίνηση χιλιάδες δρομείς γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία του Καλλιμάρμαρου δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα!

Στις 21:00 ακριβώς ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΝΔΑ, διεθνής βολεϊμπολίστας Βασίλης Μηνούδης μαζί με τον διευθυντή της διοργάνωσης και πολυνίκη πρωταθλητή του μαραθώνιου Νίκο Πολιά, έδωσαν την εκκίνηση και για περισσότερα από 5 λεπτά το φωτεινό ποτάμι των δρομέων έρρεε για να πλημμυρήσει τους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Λίγο περισσότερο από 17 λεπτά (και συγκεκριμένα 17:18) χρειάστηκε ο πρώτος δρομέας του Lighting Up Athens powered by nrg, Γιώργος Τζουβίστας για να τερματίσει, ενώ για άλλη μια χρονιά ξεχώρισε η συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη, ως αρχηγού της Nova Sports Running Team η οποία κέρδισε και τα δύο ειδικά βραβεία που θέσπισε από φέτος η διοργάνωση αυτό της Πολυπληθέστερης και της Ταχύτερης ομάδας.

Διοργανωτής του Lighting Up Athens είναι η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) η συμβολή του οποίου αλλά και όλων των υπηρεσιών του Δήμου ήταν καταλυτική για την επιτυχία του αγώνα. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής η οποία φρόντισε για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς και του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που παρείχε υγειονομική κάλυψη στον αγώνα.

Με το σώμα των Σαμαρειτών και πιο συγκεκριμένα με την Ποδηλατική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης ήταν συνδεδεμένος ο κοινωνικός σκοπός του φετινού Lighting Up Athens powered by nrg καθώς η διοργάνωση θα προμηθεύσει απαραίτητο εξοπλισμό και συγκεκριμένα ποδήλατα, για την αποτελεσματική λειτουργία της.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους! We are the light!