Testimonials

η γνώμη σας μετράει

Είμαστε περήφανοι για το πώς περιγράφουν οι πελάτες μας την εμπειρία τους.

Παναγιώτης Καλλιμάνης
Παναγιώτης Καλλιμάνης
Ιδιοκτήτης

Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας με την nrg, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Η πραγματική εξοικονόμηση στο κόστος του ρεύματος που έχουμε καταφέρει, είναι ακριβώς αυτή που μας είχαν περιγράψει από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με την nrg βρήκαμε ένα συνεργάτη που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και το σημαντικότερο, πραγματοποιεί απόλυτα αυτά που υπόσχεται!

Παναγιώτης Τάσιος
Παναγιώτης Τάσιος
Ιδιοκτήτης της Παραγωγικής Θράκης

Όταν έχεις ένα συνεργάτη που δείχνει απόλυτη κατανόηση στις ανάγκες σου και πραγματικό σεβασμό στο χρόνο σου, σου λύνονται τα χέρια. Οι άνθρωποι της nrg κατανόησαν πλήρως τις απαιτήσεις μας σε σχέση με τη λειτουργία του εργοστασίου και μας πρότειναν από την πρώτη στιγμή λύσεις στην παροχή ρεύματος που μας οδήγησαν σε μεγάλη μείωση του κόστους. Η nrg μπορεί να αποτελέσει πραγματικό συνεργάτη για μια επιχείρηση, και τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Καρράς Δημήτριος
Καρράς Δημήτριος
Πρόεδρος ΔΣ ALUMINCO Α.Ε.

Η αμεσότητα ανταπόκρισης σε κάθε μας αίτημα, σε συνδυασμό με την επαγγελματική καθοδήγηση που είχαμε, μας επιβεβαιώνει ότι η nrg υπήρξε για εμάς η σωστή επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας και τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποιαδήποτε εταιρία ή ακόμα και ιδιώτη που αναζητά τη σωστή καθοδήγηση σε θέματα ενέργειας.

Κλαμπά Αθανασία
Κλαμπά Αθανασία
Οικιακός πελάτης

Η αμεσότητα είναι που με κέρδισε! Κατάλαβα τι θα πληρώνω και γιατί, πόσα κερδίζω το μήνα, και όταν είχα κάποιες απορίες, πάλι άμεσα και αποτελεσματικά μου τις έλυσαν. Με ένα τηλεφώνημα!

Παύλος Τσουλούφρης
Παύλος Τσουλούφρης
Πρόεδρος ΑΝΑΤΡΟΝ Α.Ε. Master Franchisee Domino's Pizza Ελλάδος

Η nrg είναι ένας από τους πολυτιμότερους συνεργάτες μας. Η ομάδα των ανθρώπων της είναι δίπλα στη Domino's Pizza Greece και στις ανάγκες μας, δείχνοντας υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και υπευθυνότητας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, επιβεβαιώνουν καθημερινά την απόφασή μας να συνεργαστούμε, όντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνέπεια και την αξιοπιστία της. 

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Οικιακός πελάτης

Κερδίζω σταθερά κάθε μήνα αυτά που μου είχαν εγγυηθεί από την πρώτη μέρα. Είναι μια σημαντική διαφορά στα πάγια έξοδα, που μπορώ να αξιοποιήσω σε άλλα πράγματα.

Σελίδες

Απλή διαδικασία αλλαγής σε 3 βήματα

Βήμα 1
Βήμα 1

Μας καλείτε στο
801 22 22 555, έχοντας μπροστά σας τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ρεύματος ή συμπληρώνετε την online αίτηση εδώ.

Βήμα 2
Βήμα 2

Συμπληρώνουμε μαζί τηλεφωνικά την αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και μας στέλνετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω fax.

Βήμα 3
Βήμα 3

Καθορίζουμε ημέρα συνάντησης για την υπογραφή της αίτησης και σε 5 εργάσιμες ημέρες, ενημερώνεστε με sms για την εκπροσώπηση της παροχής σας από την nrg.

1o 2o 3o

Beside you anytime

Contact us
Contact us

We stand by you with zero hold time in the call center

Read More
Principles of communication with customers
Principles of communication with customers

Our goal is to exceed your expectations

Read More
Customer Service Values
Customer Service Values

We are proud of our customer reviews

 
Read More
ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ;